Private lessons & Studio Recording

Studio muzikore ndodhet pranë Vilës Gold (afër gjimnazit “Partizani”).

Ofrohen: -Mësime private. Nëse keni dëshirë dhe pasion të mësoni diçka më shumë për violinçelin apo profesionin si Dj, atëherë jeni në vendin e duhur. -Mundësi për të regjistruar këngën tuaj të preferuar. Kjo është ide shumë e
mirë për ta përdorur në dasmën, fejesën apo ditëlindjen tuaj. Nëse keni menduar ndonjëherë t’i kushtoni një këngë dikujt, por keni pasur frikë se do të stononit, studioja dhe çdo paisje tjetër janë në dispozicion për t’ju shndërruar në një
këngëtar të vërtetë!

Regjistrimi në studio mund të jetë shumë argëtues. Ejani dhe sfidoni veten në shtigje të panjohura.

Sapo jeni njohur me paketën e plotë të shërbimeve. Për çdo informacion, pyetje apo paqartësi ndihuni të lirë të më kontaktoni!