Audio Profesionale

Audio nga ana teknike përmbush nevojat e çdo eventi, duke filluar nga ato me 50 persona e deri në evente të mëdha me 300-500 të ftuar.

Teknika është në gjendje të ofrojë infrastrukturën e duhur për këngëtarët e ndryshëm që mund të performojnë LIVE gjatë dasmës. Në të tilla raste nuk është nevoja për foni ekstra pasi ky shërbim, ofrohet brenda paketës së Dj.
Harrojini ato dasmat ku muzika në vesh na gumëzhinte për ditë të tëra. Me paisjet e fjalët së fundit, gjithçka është më e lehtë. Muzika shijohet më mirë nëse i besoni profesionistëve!

A ka nevojë për mikrofon?

Po. Nëse keni më shumë se 20 të ftuar, atëherë keni nevojë për një mikrofon në ceremoninë tuaj të dasmës.

Gjithashtu:

Me anë të bokseve është i mundur ofrimi i muzikës në hapësirën e koktejlit (pra para fillimit të ceremonisë së dasmës).
Bokset që ofrohen janë me wireless (pa kabuj) të cilët nuk pengojnë dhe ofrojnë një audio tepër cilësore.
Tek ceremonia e ndarjes së unazave mund të vihet në dispozicion gjithashtu 1 boks+mikrofon.